lauantai 2. maaliskuuta 2013

Marinoidut punasipulit

Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen. Nopeaa ja helppoa, tätä ei rähmäisinkään käpälä pysty ryssimään.

Ainekset:
1 iso punasipuli
2 rkl balsamicoa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl sokeria
hieman suolaa

Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita marinadin ainekset ja kaada laakeassa astiassa lepääville sipuleille. Sekoittele hyvin, niin että kaikki sipulit kostuvat. Anna maustua tovi jääkaapissa. Tarjoile esimerkiksi omatekoisten burgereiden lisukkeena.

1 kommentti:

  1. Yksinkertaista ja hyvää :) Taidanpa tehdä viikonloppuna pulled pork patonkejen lisukkeeksi.

    VastaaPoista

Parannusehdotuksia tai vinkkejä? Antaa tulla!