perjantai 8. maaliskuuta 2013

Koemaistelu: Myllyn Paras paistovalmis tacostick

Testataanpa välillä jotain sellaista, johon minun jauhoiset näppini eivät ole syypäitä. Tällä kertaa innostuin roudaamaan kaupasta Myllyn Paras paistovalmiita tacotikkuja. Randommiinuspisteet muuten siitä, että tuotteelle on valittu "nimi", joka on yksikössä vaikka tikkuja on seitsemän. Anglismit...

Odotukset eivät olleet mahdottoman korkealla, mutta potentiaalia mukiinmeneviin paistoksiin oli. Pussin tekstin mukaan jauhokuoren alle kätkeytyy mausteista riisi-jauhelihaseosta, joka sopii etenkin aikuiseen makuun. Noh, joo. Kyllähän näitä söi. Ei mitenkään tajunnanräjäyttävä makunautinto, mutta ihan ok. Omaan makuun aika mietoja ja ulkonäkö jätti toivomisen varaa, kuten kuvakin osoittaa. Täyte valuu epäilyttävän näköisenä tikkujen päistä.

Puolivalmisteissa on puolensa (!!!), mutta tällä kertaa lopputulos jätti vähän kylmäksi paistamisen jälkeenkin. Voisin kuvitella tarjoavani näitä hätävarana "jossain tilaisuudessa", mutta lähes samalla vaivalla vääntäisi itse jotain parempaa valmiiksi pakkaseen. Sillä erotuksella tosin, että nämä varmaan säilyvät mitäänsanomattomuudellaan omia leipomuksia paremmin.

Yhteenvetona:
+helppo valmistaa
+paistuvat nopeasti
-etova ulkoasu
-vaisu maku
-yleinen mitäänsanomattomuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parannusehdotuksia tai vinkkejä? Antaa tulla!